Vesijärven Auto Oy

Vesijärven Auto Oy on 1974 perustettu Lahtelainen yritys, joka siirtyi vuonna 2001 Osuuskauppa Hämeenmaan omistukseen.

Täydenpalvelun autotaloista löytyvät uusien autojen mallistot, vaihtoautot, kattavat korjaamopalvelut, kori- ja peltikorjaamot, rengashotellit, varaosamyymälät sekä autovuokraamot.

Autotaloissamme teitä palvelee ammattitaitoinen, sitoutunut ja asiakaspalveluhenkinen henkilökunta.

 

Aloita huolto tästä

Vesijärven Auto Lahti

Myyntimiehenkatu 4, 15700 Lahti
Puh: 038715113

FordStore Lahti

Myyntimiehenkatu 4, 15700 Lahti
Puh: 038235142

0
arvosteluita 0 kpl
0
arvosteluita 0 kpl

Carcare on valtakunnallinen palvelu, joka kutsuu ja noutaa auton huoltoon sen ollessa ajankohtainen. Huollon edistymistä ja kuljetusta voi seurata älypuhelimella, jolla valmiin huollon voi myös maksaa. Omakuskimme palauttaa auton valitsemaasi osoitteeseen sinulle sopivaan aikaan.

Unelmamme on tehdä autojen huoltamisesta niin helppoa, että tuntuu kuin auto kävisi itsestään huollossa. Autamme palveluntarjoajia ylittämään asiakkaidensa odotukset ja nostamaan palvelunsa seuraavalle tasolle. Hyvä huoltopalvelu alkaa kotisohvalta.

Laaja yhteistyökumppaniverkosto

Carcare on digitaalinen kohtaamispaikka autoilijoille, huoltajille ja palveluntarjoajille. Liity sinäkin laajaan, valtakunnalliseen palveluverkostoomme ja tavoita asiakkaasi paremmin.

Autoalan uudistaja

Uudistamme vanhoja toimintamalleja ja tuomme autoalalle digitaalisia työkaluja, joiden avulla palvelusi alkaa jo asiakkaan kotisohvalta.