Tule rakentamaan Carcaren kasvutarinaa!

Carcare – kuljetusyrityksestä autoalan digitaaliseksi edelläkävijäksi

Carcare on digitaalinen kohtaamispaikka autoilijoille, huoltajille ja palveluntarjoajille. Tyytyväinen asiakas on tärkein motivaation lähteemme, ja haastamme myös muut autoalan toimijat ajattelemaan asiakaslähtöisemmin.

Haluamme uudistaa vanhoja toimintatapoja ja tuoda autoalalle työkaluja, joiden avulla autojen ylläpito ja huoltaminen on mahdollisimman vaivatonta. Siksi etsimme joukkoomme asiakaslähtöisesti ajattelevia muutoksentekijöitä.

 
Bubble
"Työssäni parasta on hyvät työajat, mukavat työkaverit ja helpot ajot."
- Omakuski, 21v
"Työssäni parasta on se, että saa tehdä sitä mistä nauttii."
- Omakuski, 19v

Carcare työpaikkana

Kannustamme kehittymiseen
Olemme kansainvälistyvä ja kasvava yritys. Siksi meille on tärkeää, että työntekijämme ovat innokkaita ja rohkeita kehittymään urallaan ja etsimään aina parhaita toimintamalleja.
Vakaa ja turvallinen työnantaja
Yrittäjyydestä alkanut toimintamme on kasvanut suureksi liiketoiminnaksi, joka houkuttelee yhteistyökumppaneita ja sijoittajia. Taloutemme ja tulevaisuutemme on vakaalla pohjalla.
Erittäin tyytyväiset asiakkaat
Teettämiemme tutkimusten ja kokemustemme pohjalta tiedämme, että palvelumme ovat tulleet tarpeeseen: Vuonna 2018 antoivat meille palveluistamme 4,63/5 pistettä.
Hae nyt
Vapaat työpaikat

Hae nyt!

Customer Servant
Automotive Service Booker

Carcare on valtakunnallinen palvelu, joka kutsuu ja noutaa auton huoltoon sen ollessa ajankohtainen. Huollon edistymistä ja kuljetusta voi seurata älypuhelimella, jolla valmiin huollon voi myös maksaa. Omakuskimme palauttaa auton valitsemaasi osoitteeseen sinulle sopivaan aikaan.

Unelmamme on tehdä autojen huoltamisesta niin helppoa, että tuntuu kuin auto kävisi itsestään huollossa. Autamme palveluntarjoajia ylittämään asiakkaidensa odotukset ja nostamaan palvelunsa seuraavalle tasolle. Hyvä huoltopalvelu alkaa kotisohvalta.

Laaja yhteistyökumppaniverkosto

Carcare on digitaalinen kohtaamispaikka autoilijoille, huoltajille ja palveluntarjoajille. Liity sinäkin laajaan, valtakunnalliseen palveluverkostoomme ja tavoita asiakkaasi paremmin.

Autoalan uudistaja

Uudistamme vanhoja toimintamalleja ja tuomme autoalalle digitaalisia työkaluja, joiden avulla palvelusi alkaa jo asiakkaan kotisohvalta.