Muille palveluntarjoajille

Huolehdi asiakkaasi arjesta myös huolehtimalla hänen autostaan

Ajattele, jos asiakkaasi saisi autolleen huollon kampaajakäynnin tai lomamatkan yhteydessä? Nosta palvelusi uudelle tasolle ja helpota asiakkaasi arkea huolehtimalla myös hänen autostaan. Noudamme, huollamme ja palautamme asiakkaasi auton hänen ollessaan palveluidesi parissa. Takaisin palattuaan häntä vastassa on auto, jolle on tehty kaikki sille varatut toimenpiteet. Johan kotimatkalla hymyilyttää.

Carcaren palvelu voidaan räätälöidä juuri yrityksellesi sopiviin mittasuhteisiin aina katsastuksesta kattavaan huoltoon ja pitkäaikaiseen pysäköintiin. Siksi se sopii loistavasti esimerkiksi lentoyhtiöille, kauppakeskuksille ja matkustajaliikennevarustamoille.

Hae mukaan!
Tee lisää myyntiä Carcarella

Ota yhteyttä

Palveluiden varaus

Varaa autollesi tarvitsemasi palvelut ja hyväksy huollon työmääräys sähköisesti. Valitessasi noudon saat tekstiviestillä seurantalinkin, jolla pääse seuraamaan auton matkaa.

Vienti / Nouto

Saat muistutusviestin varaamastasi palvelusta noutoa edeltävänä päivänä. Jos valitset noudon autollesi, näet samalla, milloin autosi haetaan ja kuka sen kuljettaa huoltoon.

Maksu

Jos olet valinnut autosi noudon, saat autosi valmistuttua maksutiedot, joiden kautta pääset maksamaan tilaamasi palvelun. Kuljettaja palauttaa auton, kun maksu on suoritettu.

Jos viet auton itse huoltoon, huolto maksetaan normaalisti huoltoliikkeen ohjeiden mukaan.

Palautus

Jos olet valinnut autollesi noudon, autosi palautetaan sinulle itse valitsemaasi osoitteeseen, on se sitten työpaikallesi, kotiisi tai vaikka viereisen kauppakeskuksen pihaan.

Ota yhteyttä!

Sovi tapaaminen lomakkeella, niin käydään yhdessä läpi miten CarCare pystyy auttamaan huolehtimaan asiakkaistasi entistä paremmin.

Carcare on valtakunnallinen palvelu, joka kutsuu ja noutaa auton huoltoon sen ollessa ajankohtainen. Huollon edistymistä ja kuljetusta voi seurata älypuhelimella, jolla valmiin huollon voi myös maksaa. Omakuskimme palauttaa auton valitsemaasi osoitteeseen sinulle sopivaan aikaan.

Unelmamme on tehdä autojen huoltamisesta niin helppoa, että tuntuu kuin auto kävisi itsestään huollossa. Autamme palveluntarjoajia ylittämään asiakkaidensa odotukset ja nostamaan palvelunsa seuraavalle tasolle. Hyvä huoltopalvelu alkaa kotisohvalta.

Laaja yhteistyökumppaniverkosto

Carcare on digitaalinen kohtaamispaikka autoilijoille, huoltajille ja palveluntarjoajille. Liity sinäkin laajaan, valtakunnalliseen palveluverkostoomme ja tavoita asiakkaasi paremmin.

Autoalan uudistaja

Uudistamme vanhoja toimintamalleja ja tuomme autoalalle digitaalisia työkaluja, joiden avulla palvelusi alkaa jo asiakkaan kotisohvalta.