Autoileville yrityksille

Autojen huollot koordinoidusti ja vaivattomasti

Laajasta verkostostamme löydät korjaamoita, autoliikkeitä ja muita autoalan toimijoita ympäri Suomen. Voit keskittää kaikkien autojen huollot samalle palveluntarjoajalle tai vaihtaa huoltajaa suoraan lennosta – mikä parhaiten teille sopii. Saat muistutuksen yrityksesi hallussa olevien autojen huollosta, ja voit valita ja maksaa huollot helposti verkossa tai mobiilisovelluksessa. Carcaren Omakuski voi hoitaa autojen kuljetukset, joten työntekijäsi voivat jatkaa työpäiväänsä ilman huoltomurheita.

Carcaren avulla hallitset työntekijöidesi työsuhdeautojen huoltoja koordinoidusti ja oikeassa rytmissä. Säästät aikaa ja resursseja monellakin tavalla: vapautat aikaasi tärkeämpien asioiden hoitamiseen, kalliita sijaisautoja ei tarvita eikä kenenkään tarvitse keskeyttää töiden tekemistä huollon vuoksi.

Hae mukaan!
Tee lisää myyntiä Carcarella

Ota yhteyttä

Palveluiden varaus

Varaa autollesi tarvitsemasi palvelut ja hyväksy huollon työmääräys sähköisesti. Valitessasi noudon saat tekstiviestillä seurantalinkin, jolla pääse seuraamaan auton matkaa.

Vienti / Nouto

Saat muistutusviestin varaamastasi palvelusta noutoa edeltävänä päivänä. Jos valitset noudon autollesi, näet samalla, milloin autosi haetaan ja kuka sen kuljettaa huoltoon.

Maksu

Jos olet valinnut autosi noudon, saat autosi valmistuttua maksutiedot, joiden kautta pääset maksamaan tilaamasi palvelun. Kuljettaja palauttaa auton, kun maksu on suoritettu.

Jos viet auton itse huoltoon, huolto maksetaan normaalisti huoltoliikkeen ohjeiden mukaan.

Palautus

Jos olet valinnut autollesi noudon, autosi palautetaan sinulle itse valitsemaasi osoitteeseen, on se sitten työpaikallesi, kotiisi tai vaikka viereisen kauppakeskuksen pihaan.

Ota yhteyttä!

Sovi tapaaminen lomakkeella, niin käydään yhdessä läpi miten CarCare pystyy parantamaan yrityksesi asiakkaiden tyytyväisyyttä entisestään.

Carcare on valtakunnallinen palvelu, joka kutsuu ja noutaa auton huoltoon sen ollessa ajankohtainen. Huollon edistymistä ja kuljetusta voi seurata älypuhelimella, jolla valmiin huollon voi myös maksaa. Omakuskimme palauttaa auton valitsemaasi osoitteeseen sinulle sopivaan aikaan.

Unelmamme on tehdä autojen huoltamisesta niin helppoa, että tuntuu kuin auto kävisi itsestään huollossa. Autamme palveluntarjoajia ylittämään asiakkaidensa odotukset ja nostamaan palvelunsa seuraavalle tasolle. Hyvä huoltopalvelu alkaa kotisohvalta.

Laaja yhteistyökumppaniverkosto

Carcare on digitaalinen kohtaamispaikka autoilijoille, huoltajille ja palveluntarjoajille. Liity sinäkin laajaan, valtakunnalliseen palveluverkostoomme ja tavoita asiakkaasi paremmin.

Autoalan uudistaja

Uudistamme vanhoja toimintamalleja ja tuomme autoalalle digitaalisia työkaluja, joiden avulla palvelusi alkaa jo asiakkaan kotisohvalta.