Autoalan toimijalle

Asiakkaan uskollisuus syntyy hyvästä palvelusta

Huolla sinä asiakkaidesi autot – me huollamme asiakassuhteitasi ja huolehdimme, että asiakkaasi hyödyntävät palveluitasi jatkossakin. Lähetämme asiakkaallesi muistutuksen lähestyvästä huollosta puolestasi, ja ohjaamme hänet portaaliin tekemään varauksen. Omakuski-palvelumme ja sovelluksemme ansiosta asiakkaasi ei tarvitse edes poistua kotoaan huollon vuoksi.

Carcaren avulla tarjoat asiakkaallesi unohtumattoman huoltokokemuksen, joka sitouttaa yrityksesi toimintaan aivan uudella tavalla. Palvelumme kautta varataan kuukausittain tuhansia huoltopalveluita yli 400:lle eri autoalan ammattilaiselle ympäri Suomen. Liity sinäkin verkostoomme, ja olet paremmin asiakkaidesi saatavilla.

 
Bubble
"Carcarella oli juuri meille sopiva konsepti, ja ensimmäiset kuukaudet ovat olleet hyvin positiivisia. Yhteistyö toimii ja asiakasmäärä on kasvanut."
- Jan Reijo, Malminkartanon Autohuolto
Lue lisää
WP_Post Object ( [ID] => 1349 [post_author] => 1 [post_date] => 2019-01-27 21:38:06 [post_date_gmt] => 2019-01-27 19:38:06 [post_content] => Fixus-ketjuun kuuluvan Malminkartanon Autohuollon yrittäjät Jan Reijo, Jarmo Hannula ja Tero Kolunsarka ovat olleet alalla pitkään. Malminkartanon pisteen lisäksi heillä on 6 muutakin autohuoltoa. Syksyllä 2018 Malminkartanon Autohuollolle otettiin käyttöön Carcaren MediumCare-paketti, joka on tuonut asiakasvirtaan lisää voimaa. Carcare kutsuu kuukausittain huoltoon 200 Malminkartanon Autohuollon asiakasta, joiden tiedot ovat peräisin autohuollon omasta asiakasrekisteristä: “Meidän tehtävä on muistuttaa Malminkartanon autohuollon asiakkaita lähestyvästä huollosta ja ohjata heidät portaaliin varaamaan huolto joko tekstiviestillä tai soittamalla. Huoltoja varataan enemmän, ja tarve alennuskampanjoille ja muille markkinointikikoille vähenee”, selventää Aapeli, Carcaren toimitusjohtaja. Malminkartanon Autohuollon asiakkaille lähetetyt kutsut ovat tuoneet tulosta, sillä yli 20 % Carcaren lähettämistä huoltokutsuista on johtanut varauksen tekemiseen. Se on enemmän kuin mitä markkinointityökalut autohuoltamoissa yleensä tuottavat. Asiakasmäärä on yleisesti kasvanut, ja huollosta muistuttaminen on samalla hyvää asiakaspalvelua. Yrittäjät ovat olleet palveluun hyvin tyytyväisiä, ja laajensivat sen käyttöä muihinkin autohuoltamoihinsa tammikuussa 2019. “Halusimme palvella jo olemassa olevia asiakkaita entistäkin paremmin. Meidän aikamme ei nimittäin ei riitä siihen, että soittaisimme jokaiselle erikseen ja tarjoaisimme määräaikaishuoltoa. Carcarella oli juuri meille sopiva konsepti, ja ensimmäiset kuukaudet ovat olleet hyvin positiivisia. Yhteistyö toimii ja asiakasmäärä on kasvanut”, kertoo Malminkartanon autohuollon yrittäjä Jan Reijo. [post_title] => Huoltoonkutsupalvelu olemassa oleville asiakkaille – Malminkartanon Autohuolto [post_excerpt] => [post_status] => publish [comment_status] => open [ping_status] => open [post_password] => [post_name] => huoltoonkutsupalvelu-olemassa-oleville-asiakkaille-malminkartanon-autohuolto [to_ping] => [pinged] => [post_modified] => 2019-03-27 14:17:47 [post_modified_gmt] => 2019-03-27 12:17:47 [post_content_filtered] => [post_parent] => 0 [guid] => https://www.carcare.fi/?p=1349 [menu_order] => 0 [post_type] => post [post_mime_type] => [comment_count] => 0 [filter] => raw )
Näin se toimii

Hae mukaan!
Tee lisää myyntiä Carcarella

Ota yhteyttä

Palveluiden varaus

Varaa autollesi tarvitsemasi palvelut ja hyväksy huollon työmääräys sähköisesti. Valitessasi noudon saat tekstiviestillä seurantalinkin, jolla pääse seuraamaan auton matkaa.

Vienti / Nouto

Saat muistutusviestin varaamastasi palvelusta noutoa edeltävänä päivänä. Jos valitset noudon autollesi, näet samalla, milloin autosi haetaan ja kuka sen kuljettaa huoltoon.

Maksu

Jos olet valinnut autosi noudon, saat autosi valmistuttua maksutiedot, joiden kautta pääset maksamaan tilaamasi palvelun. Kuljettaja palauttaa auton, kun maksu on suoritettu.

Jos viet auton itse huoltoon, huolto maksetaan normaalisti huoltoliikkeen ohjeiden mukaan.

Palautus

Jos olet valinnut autollesi noudon, autosi palautetaan sinulle itse valitsemaasi osoitteeseen, on se sitten työpaikallesi, kotiisi tai vaikka viereisen kauppakeskuksen pihaan.

Ota yhteyttä!

Sovi tapaaminen lomakkeella, niin käydään yhdessä läpi miten CarCare pystyy parantamaan yrityksesi asiakkaiden uskollisuutta entisestään.

Carcare on valtakunnallinen palvelu, joka kutsuu ja noutaa auton huoltoon sen ollessa ajankohtainen. Huollon edistymistä ja kuljetusta voi seurata älypuhelimella, jolla valmiin huollon voi myös maksaa. Omakuskimme palauttaa auton valitsemaasi osoitteeseen sinulle sopivaan aikaan.

Unelmamme on tehdä autojen huoltamisesta niin helppoa, että tuntuu kuin auto kävisi itsestään huollossa. Autamme palveluntarjoajia ylittämään asiakkaidensa odotukset ja nostamaan palvelunsa seuraavalle tasolle. Hyvä huoltopalvelu alkaa kotisohvalta.

Laaja yhteistyökumppaniverkosto

Carcare on digitaalinen kohtaamispaikka autoilijoille, huoltajille ja palveluntarjoajille. Liity sinäkin laajaan, valtakunnalliseen palveluverkostoomme ja tavoita asiakkaasi paremmin.

Autoalan uudistaja

Uudistamme vanhoja toimintamalleja ja tuomme autoalalle digitaalisia työkaluja, joiden avulla palvelusi alkaa jo asiakkaan kotisohvalta.